Így tervezzünk egyszerűen (beauty) fotózást

A 2019-es évem egyik legjobban várt, és legnagyobb tervezést igénylő fotózása a Franciska Németh Jewellery fotózás volt.

Bizonyos szempontból határozott elképzelésem volt a modellekről és a sminkekről. Letisztult, egyszerű, neutrális sminket álmodtam meg egy-egy kis csavarral, már azelőtt, hogy az ékszereket kiválasztottuk volna.

Többek között ezek a képek inspiráltak.

Hamar megtaláltam a két legmegfelelőbb modellt Koltai Ági és Póczik Zita személyében, akiknek szinte porcelán bőrük, és légies, mégis tekintélyt parancsoló megjelenésük volt, ami szerintem nagyon jól passzol Franciska stílusához.

Miután találkoztam Franciskával a Jesuisbelle üzletében (itt kaphatóak az ékszerei is), és kiválasztottuk a 4 pár fülbevalót, elkezdtünk ötletelni  Szabó Annával,hogy mi legyen a végleges smink, amiket megalkot. Ilyenkor a kedvenc segítségem a pinterest, ahol rengeteg inspirációt lehet találni, és innen szedtük össze a sminkötleteket, kiegészítve a sajátunkkal.

Ez csak egy nagyon kis részlet a sminkes pinterest gyűjteményemből. (Igen, kicsit függő vagyok) 😀

Mivel szerettem volna képet kapni és adni arról, milyen lesz a képek hangulata, színvilága, ezért egyszerű és jól átlátható moodboardokat készítettem, ahol helyet kapott az ékszer, a tervezett smink vagy smink inspiráció, és a színpaletta, amivel dolgozni fogunk.

Jöjjenek a moodboardok és az eredmény

1.

2.

3.

4.

Mint látjátok, Anna csodálatosan megvalósította az elképzeléseinket a sminkben, és mindannyian nagyon szerettük a végeredmént. Nagyon sokat segített, hogy már volt egy kép a fejünkben az eredményről, és nem az ötleteléssel ment az idő, már csak a legjobb tudásunk szerint kellett megalkotni a képeket.

Újra köszönöm mindenkinek, aki részt vett a projektben, csodás csapatmunka volt!

Így tervezzünk egyszerűen (beauty) fotózást” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s