A 21. SZÁZAD HERCEGNŐI

Augusztus 6-án munkából hazafelé, buszozás közben villant be az ötlet, hogy meg kéne alkotnom a Disney hercegnők modern verzióját. Három fiatal színésznő képe egyből bevillant, Osváth Judit, mint Hófehérke, Kovács Gyopár, mint Jázmin és László Panna, mint Merida.

Akkor kezdtem el gondolatban kutatni, hogy kit kereshetnék még meg, és milyen szerepbe bújtatnám őket. Már ragaszkodtam ahhoz, hogy fiatal, pályakezdő színésznők között nézelődjek. Hamar rábukkantam Gombó Violára, aki tökéletes Pocahontasnak bizonyult, és a lányok ajánlatai alapján került a képbe László Lili (Aranyhaj), Staub Viki (Csingling) és Ténai Petra (Hamupipőke).

Kicsit félve írtam nekik, mert bár én bíztam az ötletemben, nem akartam, hogy azt higgyék, egy tüllszoknyás, jelmezkölcsönzős Disney paródia lesz a végeredmény. A másik, amitől tartottam, hogy nagyon nehezen fogunk időpontot találni a fotózásra, mert ők is és én is elég sokat dolgozunk, és nehéz lesz egyeztetni.

Ezek a kételyeim elég hamar eloszlottak, minden lány szuperül fogadta a megkeresésemet, és nyitottak voltak az ötleteimre. Az időpontokat is sikerült ügyesen beosztani, minden fotózásra volt egy-egy hetem készülni, ruhákat, sminket és helyszínt választani.

Az öltözékeket és kiegészítőket együtt válogattuk össze saját gardróbból, de egy-két darabot külföldről rendeltünk nagyon kedvező áron. Szerettem volna mindent én csinálni, és ez elég nagy vállalásnak tűnt, de utólag kicsit sem bánom, hogy mind a stylingot, mind a sminket és a frizurákat is én készítettem el. Hálás vagyok a lányoknak, hogy megbíztak bennem ezen a téren is.

Az összes fotózást Budapesten belül szerveztünk meg, és egy-két órát töltöttünk vele, a viszonylag szoros időbeosztásunk miatt. Mégis úgy érzem, hogy kihoztuk a maximumot belőle, sőt, többet is, mint amit reméltem.

Következzenek a képek:

Aranyhaj – László Lili

Csingiling – Staub Viktória

Hamupipőke – Ténai Petra

Hófehérke – Osváth Judit

Jázmin – Kovács Gyopár

Merida – László Panna

Pocahontas – Gombó Viola

  • Ruhák: Zaful, Reserved, saját ruhatár
  • Smink, frizura, fotó: Kukta Dóra
  • Helyszínek: Széchenyi-fürdő, Margit-sziget, Nemzeti Múzeum és környéke, Városliget, Corvin-negyed, Várkert Bazár, Gül Baba utca
  • Rajzfilm képek: imdb.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s